Mijn naam is Ilona Mettrop. Ik ben een gediplomeerd basispedicure, tevens lid van de branchevereniging ProVoet. Ik werk naast mijn baan als pedicure ook nog 3 dagen in een psychogeriatrische zorginstelling als ziekenverzorgster. Deze twee banen zijn goed te combineren en zorgt voor een leuke afwisseling.

Elke week ben ik op wisselende dagen in “Bianca’s Salon” te vinden, voor diverse behandelingen aan uw voeten.

U kunt bij mij terecht voor diverse standaard behandelingen, maar ook voor nagelreparatie, klovenpackingen en schimmelnagel diagnostiek. In 2018 wil ik mij ook nog gaan richten op nagelbeugel technieken, zodat ik u wellicht kan helpen om een ingroeiende nagel weer recht te krijgen.

Via deze website kunt u online een afspraak maken voor een behandeling wanneer ik in de salon aanwezig ben.

Behandelingen kunnen eventueel ook bij u thuis plaatsvinden, wanneer u dit prettiger vindt.

Afspraak maken

U kunt op drie manieren een afspraak maken:
– Via de online agenda op deze website
– Telefonisch: 06-57385158
– Per e-mail, via pedicurepraktijkgoedopstap@upcmail.nl

Voor meer informatie met betrekking tot diverse behandelingen en prijzen, kunt u een kijkje nemen op mijn eigen website:

www.pedicurepraktijkgoedopstap.nl

Ervaar zelf het gevoel van heerlijk en “Goed Op Stap” te gaan met mooie verzorgde voeten.