Afspraak maken

Wil je een afspraak maken dat kan via de online agenda hieronder. Het is mogelijk meerdere behandelingen tegelijk in te plannen.

De behandelingen van het arrangement zijn niet los te boeken alleen i.c.m. het gehele arrangement. Het arrangement hoeft niet op dezelfde dag plaats te vinden, maar wel binnen de aangegeven periode. Wil je gebruik maken van ons arrangement en genieten van alle behandelingen op één dag? Neem dan even contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Heb je vragen over een behandeling of zit er geen geschikt plekje voor je bij dan kan je ons mailen en nemen we zo snel mogelijk contact met je op, of neem contact op via 06-52334540.

Annuleren

Het kan weleens gebeuren dat je afspraak niet door kan gaan. Laat het ons minimaal 24u van te voren weten anders wordt er 50% van de behandelkosten in rekening gebracht.

Bij niet verschijnen op je afspraak zonder bericht (no show) wordt er 100% van de behandelkosten in rekening gebracht. Deze dient voldaan te zijn voordat er een nieuwe afspraak gemaakt kan worden in onze salon.

Ben je onverhoopt te laat dan kunnen we indien mogelijk i.v.m andere afspraken de behandeling inkorten. De kosten voor de oorspronkelijke behandeling dienen gewoon voldaan te worden.

Ben je meer dan 15 minuten te laat dan wordt de afspraak geannuleerd en worden de kosten voor 50% in rekening gebracht.

Afspraak maken

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.