Stoor jij je aan:

  • Rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Een verslapte huid

 


 

Helaas kunnen we de tijd niet terugdraaien maar wij kunnen wel helpen je huid te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan.

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met huidveroudering. Huidveroudering heb je deels zelf in de hand en is deels genetisch bepaald. De huid veroudert sneller door (teveel) blootstelling aan de zon, roken, luchtverontreiniging en voeding & hormonen.

Gelukkig kunnen we een groot deel zelf beïnvloeden. Dat betekent dat we daar ook iets aan kunnen doen. Wij helpen je daar graag bij.

 

In onze salon maken we gebruik van verschillende behandeltechnieken passend bij jouw huid!

 

Bindweefselrollers & serum

Door gebruik van de bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Voor een stevige, volle & frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding dat zorgt voor een betere opname van de voedingsstoffen.

Acid peel (fruitzuurpeeling)

Fruitzuurpeeling die je huid glad en stralend maakt. Verlicht pigmentvlekjes & verzacht storende rimpeltjes

Dermaroller (microneedling)

Speciaal om veroudering, littekens en oneffen huidreliëf te behandelen. De minuscule naaldjes zetten je huid aan tot collageen aanmaak & stimuleert de elastine productie. Daarnaast zorgt het voor een goede opname van werkzame stoffen.

Alginaat masker

De algen in de alginaat gezichtsmaskers zijn wel 10 maal voedzamer dan de normale crème maskers. De pakking wordt rubberachtig en sluit de huid af zodat de werkstoffen beter in kunnen werken. Met Natuurlijke Retinol (Vitamine A) bevordert de celvernieuwing en zorgt voor een mooie, gladde en glanzende stralende huid. Het effect van de Retinol wordt versterkt door de aanwezige Vitamine E die als sterke antioxydant fungeert.

Chi lift massage

Bij de CHI-Lift stimuleren we het onderhuids bindweefsel waar de collageen aanmaak plaatsvindt dit zorgt voor een strakkere huid en een super doorbloeding voor een nog betere opname van de voedingsstoffen van onze producten.

Bio peeling

De peeling die de huid vernieuwd zonder deze te verdunnen!
De werkstoffen stimuleren de vernieuwing van binnen uit! De bio peeling is een échte anti-aging behandeling. De huid wordt zichtbaar stralender en jonger. De Bio peeling is evt. ook als kuur te doen.

Cupping

Bij cupping maken we het bindweefsel los en wordt de doorbloeding stimuleert. Je kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid. Bij Face cupping werken we met kleine cups om zo specifiek op de plaatsen te werken waar we een betere doorbloeding willen krijgen en zo het diep onderhuids bindweefsel te kunnen verstevigen. De huid verzacht en straalt!

 

1e afspraak in onze salon Afspraak maken Prijslijst

 

Kies de treatment die bij jou past!

 

Anti ageing & ontspanning

 

 

Naast de behandelingen in de salon kan je zelf thuis veel doen om je huid te verbeteren door het gebruik van producten.