Gemengde huid

Bij een gemengde huid zijn sommige gedeeltes wat vetter en kunnen glimmen. Om dit te verminderen adviseer ik om een Biopeeling te doen. De biopeeling vernieuwt je huid in 10 dagen en heeft de volgende voordelen:

  • De talgproductie wordt genormaliseerd waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans
  • Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes worden zichtbaar verminderd
  • De poriën zijn intensief gereinigd waardoor poriën verfijnen
  • Je huid voelt zacht en fris

Deze behandeling kan je een paar keer per jaar doen en in de tussentijd is deze te combineren met een behandeling naar keuze bijv. de Puurr treatment waarbij we uiteraard rekening houden met
je huidtype bij het gebruik van de producten.


Vochtarme huid

Een vochtarme huid voelt niet comfortabel aan, vertoont sneller lijntjes en rimpeltjes en mist zijn natuurlijke glans. Hydrateren is voor dit huidtype het belangrijkst daarom adviseer ik de Dermaoxy. De dermaoxy geeft je huid een boost door de combinatie van hyaluron & zuurstof. De zuurstof toevoer wordt bevordert wat ervoor zorgt dat de huid er fris en stralend uitziet. Het hyaluron zorgt ervoor dat het vocht aangevuld wordt en de huid ziet er voller en gladder uit.

De dermaoxy is aan iedere gewenste treatment toe te voegen of als losse treatment in te plannen.


Vette huid

Een vette huid is super vervelend doordat hij erg glimt en je last hebt van puistjes en mee-eters. Met dit huidtype adviseer ik de Biopeeling kuur om je huid weer in balans te krijgen. Met de biopeeling kuur pak je jouw vette huid echt aan door 3 behandelingen in 2 weken. De biopeeling zorgt ervoor dat de huid van binnenuit vernieuwd en de talgproductie verminderd en de huid wordt minder glimmend. Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes worden zichtbaar verminderd en de poriën worden intensief gereinigd waardoor poriën verfijnen. Na de Biopeeling kuur heb je een langer resultaat van de behandeling. Wil je liever geen kuur kies dan voor een Biopeeling elke 4-6 weken.

Nadat je een kuur hebt gedaan onderhoud je je huid door elke 6-8 weken een biopeeling te doen.


Normale huid

De normale huid vraagt eigenlijk weinig en bij dit huidtype kan je eigenlijk kiezen uit alle behandelingen.

Bekijk op de website welke behandelingen we allemaal hebben


Gevoelige huid

Bij de gevoelige huid kan je kiezen voor de Puurr treatment. Tijdens deze treatment gebruik ik de producten uit de calming lijn die je huid kalmeren en verbeteren. Wil je roodheid, couperose ed verminderen kies dan voor de Biopeeling (kuur). Met de Biopeeling verminder je zichtbaar de roodheid en krijg je een gladde, frisse huid.


Droge huid

Bij de droge huid is de huid voeden belangrijk. Aangezien een drogere huid altijd een oudere huid is adviseer ik de Skin improvement. De skin improvement is erop gericht je huid te verbeteren en bevat het intensieve alginaat masker dat je droge huid een boost heeft. Voeg daar de Dermaoxy aan toe en je huid heeft een super boost.


Oudere huid

Bij de ouderen huid wil je lijntjes en rimpeltjes verminderen en de huid strakker maken. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere behandelingen. De Skin improvement bevat alle huidverbeterende onderdelen om jouw oudere huid te verbeteren. Voeg daar evt de Dermaoxy aan toe die ervoor zorgt dat de huid een betere doorbloeding krijgt, collageen en elastine worden aangemaak voor een stevige huid en je rimpels effectief aangepakt. De huid ziet er direct gladder en strakker uit. Met de bindweefselmassage zorg je voor een betere doorbloeding van je huid. Daarnaast word je huid aangezet tot het aanmaken van collageen wat zorgt voor een stevigere huid.

Zie het als fitness voor je huid!

De biopeeling (kuur) is ook een mooie behandeling op het gebied van huidveroudering.

Wil je weten welke treatment er bij jouw huid past, stuur ons gerust een bericht voor advies.