Ben je gek op de geur van cocos? Dan is deze treatment echt iets voor jou!

Tijdens deze treatment besteden we aandacht aan de armen /handen d.m.v een massage met warme cocos stempels. We stimuleren de daarbij behorende meridianen voor meer balans en huidverbetering.

Je huid wordt lekker gescrubd met een speciale cocos scrub stempel en deze krijg je ook mee naar huis zodat je nog na kunt genieten. De warme cocos stempels worden uiteraard ook gebruikt bij een ontspannen gezichtsmassage.


Cocos

60 minuten €75,-

Je krijgt een intensieve peeling met de acid peel, tijdens de peeling geniet je van een lekkere massage van je schouders en nek. Tijdens het masker krijg je een drukpunt massage.


Cocos intens:

75 minuten €85,-

Bij deze treatment heb je een keuze uit een van de huidverbeterende onderdelen de acid peel of het alginaat masker. Bij deze treatment geniet van je een masker en massage en laat je verrassen door de extra’s.


Cocos extra intense:

90 minuten €99,-

Tijdens deze treatment gaan we werken aan totale huidverbetering. Je krijgt een intensieve peeling met de acid peel, verbeter de doorbloeding van je huid met de bindweefselrollers of werk anti verouderend met de dermaroller en voed je huid intens met het alginaat masker. Deze treatment is niet alleen huidverbeterend maar ook zeer ontspannend!