shutterstock_664629979

Last van verslapping, lijntjes & rimpeltjes of pigmentvlekken? Met onze Puurr huidverbeterende behandeling pakken we deze ongemakken aan.

We starten vooraf met een uitgebreide intake en maken samen een behandelplan. Naast de behandelingen dien je thuis onze Puurr huidverzorgingsproducten te gebruiken voor het maximale resultaat.

PUURR Extra Intense Ritueel (ULTIEME HUIDVERBETERING)

Extra Intense Treatment: intro ritueel, stomen, reiniging, peeling, acid peel, tijdens de peeling een massage van nek & decolette, epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage met rollers en serum of dermaroller met hyaluron concentraat, CHI lift* of ontspannende gezichtsmassage of Hydra treatment (massage & masker in 1) gevolgd door een intense masker en creme.

Keuze uit een van onderstaande intro rituelen:

  • Zen: massage van rug, voeten of nek & schouders met Oosterse verwarmde Kruidenstempels. Tijdens het masker krijg je een drukpuntmassage van hoofd, oren en je voeten.
  • SpA ZeNsations: rugscrub massage met 1 van de heerlijke Bodyscrubs van de ZeNsationslijn en een handscrubmassage
  • Hydra Retreat : intromassage rug of voeten met warme stempels gevuld met lavendel & magnesium & een gezichtsmassage & masker in 1 met de warme stempels
  • Cupping: intromassage van je rug met de cups, reiniging met de cups & intense gezichtsmassage met de cups Aroma Rhassoul: aroma geurreis, rugscrubmassage & een pakking met het Rhassoul treatment
  • Chi-ssage: massage van bepaalde energiepunten over het gehele lichaam. Door deze te masseren stimuleren we de algehele energie doorstroming in het gehele lichaam. Rugmassage met massagekaars (NIEUW): Heerlijke rugmassage met onze massagekaars met de heerlijke geur van lotus cherry. De Seabutter laat een heerlijke zachte huid achter. Tijdens het masker een handmassage met de massagekaars voor heerlijke zachte handen.
  • Chi-Lift massage: Bij de CHI-Lift stimuleren we het onderhuids bindweefsel waar de collageen aanmaak plaatsvindt dit zorgt voor een strakkere huid en een super doorbloeding voor een nog betere opname van de voedingsstoffen van onze producten.
Prijs: €82,50
Duur: 120 minuten

PUURR SKIN IMPROVEMENT (huidverbetering)

Treatment: stomen, reiniging, peeling, acid peel, tijdens de peeling een massage van nek & decolette, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage met rollers en serum of dermaroller met hyaluron concentraat, intense masker & creme

Evt is deze behandeling als kuur te boeken vraag naar de mogelijkheden

Prijs: €60,00
Duur: 60 minuten