Ontspan met de Mindfull treatment

We starten de treatment met een geurreis en daarna volgt een korte meditatie en focus op je ademhaling. Kom helemaal tot rust met de golden touch gezichtsmassage.

Stress en spanning zijn zaken die we allemaal kennen. Gelukkig is er de Mindfull treatment met de Golden Touch Massage om je te helpen ontspannen en tot rust te komen. Geniet van de Golden touch gezichtsmassage waarbij we drukpunten stimuleren voor een algeheel goed welbevinden en natuurlijke balans. Deze massage combineert kalmeert zowel lichaam als geest.

De Golden Touch Massage is een unieke massagevorm, met de edelsteenrollers geven we zachte aanrakingen aan je huid gecombineerd met bijpassende oliën om een diepe staat van ontspanning te bereiken. De massage richt zich op het loslaten van spanning en stress, zodat je weer in balans kunt komen.

Ervaar het zelf!

Ben je toe aan wat ontspanning en wil je graag de voordelen van de Golden Touch Massage ervaren? Maak dan snel een afspraak en geef jezelf de kans om even helemaal tot rust te komen. Je verdient het!


Mindful 60 minuten

75,-

Incl. waxen wenkbrauwen


Mindful 75 minuten

85,-

Je krijgt als extra een intensieve peeling met de acid peel, tijdens de peeling geniet je van een lekkere massage van je schouders en nek. Of je kan kiezen voor een extra voedend alginaat masker.


Mindful 90 minuten

99,-

Je krijgt als extra een intensieve peeling met de acid peel, tijdens de peeling geniet je van een lekkere massage van je schouders en nek en een extra voedend alginaat masker. Na de golden touch massage krijg je nog een heerlijke gezichtsmassage.