De salon is wegens vakantie gesloten van 4 t/m 18 augustus.

ULTIEME HUIDVERBETERENDE BEHANDELING!

De treatment wordt volledig aan jouw wensen en de behoefte van je huid aangepast.

Afhankelijk van de tijd bevat deze treatment de volgende onderdelen
Ontspannings ritueel, stomen, reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, ontspannende gezichtsmassage, massage en intense alginaat masker & crème.

Als extra bevat deze behandeling de volgende huidverbeterende onderdelen

Prijs: €89,00
Duur: 95 min.

De behandeling bevat de volgende onderdelen:

Huidverbetering & ontspanning in 1! We starten met een ontspannings ritueel, stomen, reiniging, acid peel (fruitzuurpeeling), tijdens de peeling een massage van nek & decolette, epileren, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage met rollers en serum of dermaroller met hyaluron concentraat, intense alginaat masker, serum & creme

Behandeling Uitleg
Bindweefselmassage met rollers & serum Door gebruik van de bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Voor een stevige, volle & frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding dat zorgt voor een betere opname van de voedingsstoffen.
Acid peel Fruitzuurpeeling die je huid glad en stralend maakt. Verlicht pigmentvlekjes & verzacht storende rimpeltjes
Dermaroller Speciaal om veroudering, littekens en oneffen huidreliëf te behandelen. De minuscule naaldjes zetten je huid aan tot collageen aanmaak & stimuleert de elastine productie. Daarnaast zorgt het voor een goede opname van werkzame stoffen.
*Chi-Lift massage Bij de CHI-Lift stimuleren we het onderhuids bindweefsel waar de collageen aanmaak plaatsvindt dit zorgt voor een strakkere huid en een super doorbloeding voor een nog betere opname van de voedingsstoffen van onze producten.
Alginaat masker De algen in de alginaat gezichtsmaskers zijn wel 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C, dan de crème gezichtsmaskers. De pakking wordt rubberachtig en sluit de huid af zodat de werkstoffen beter in kunnen werken.

 

>

Rituelen Behandeling
Zen
Massage van rug, voeten of nek & schouders met Oosterse verwarmde Kruidenstempels. Tijdens het masker krijg je een drukpuntmassage van hoofd, oren en je voeten.
SpA ZeNsations
Rugscrub massage met 1 van de heerlijke Bodyscrubs van de ZeNsationslijn en een handscrubmassage
Hydra Retreat
Intromassage rug of voeten met warme stempels gevuld met lavendel & magnesium & een gezichtsmassage & masker in 1 met de warme stempels
Cupping
Intromassage van je rug met de cups, reiniging met de cups & intense gezichtsmassage met de cups
Aroma ritueel
Nu keuze in de Rhassoul (verkoelend) of Algen (verwarmend)Een verwarmde algenpakking rijk aan Laminaria en Spirulina algen. Algen werken ontgiftigend, (bevorderd de afvoer van afvalstoffen) en geven vitamines en mineralen af. Door de warmte werkt deze zeer ontspannend.
Chi-ssage
Massage van bepaalde energiepunten over het gehele lichaam. Door deze te masseren stimuleren we de algehele energie doorstroming in het gehele lichaam.
Rugmassage met massagekaars (NIEUW)
Heerlijke rugmassage met onze massagekaars met de heerlijke geur van lotus cherry. De Seabutter laat een heerlijke zachte huid achter. Tijdens het masker een handmassage met de massagekaars voor heerlijke zachte handen.
Warmwaterkussen massage
Heerlijke rugmassage op het warmwaterkussen werkt ontspannend en verlichtend voor pijnlijke spieren en is zeer geschikt voor mensen die niet op de buik kunnen liggen.