skinimprovement

Prijs: €70,00
Duur: 60 min.

Wil je je huid verbeteren zonder het ontspannende element dan kun je kiezen voor de skin improvement.

Deze treatment bevat de volgende onderdelen:
Stomen, reiniging, peeling, acid peel, tijdens de peeling een massage van nek & decolette, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage met rollers en serum of dermaroller met hyaluron concentraat, intense masker & creme

Extra uitleg van de huidverbeterende onderdelen

BehandelingUitleg
Bindweefselmassage met rollers & serumDoor gebruik van de bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Voor een stevige, volle & frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding dat zorgt voor een betere opname van de voedingsstoffen.
Acid peelFruitzuurpeeling die je huid glad en stralend maakt. Verlicht pigmentvlekjes & verzacht storende rimpeltjes
DermarollerSpeciaal om veroudering, littekens en oneffen huidreliëf te behandelen. De minuscule naaldjes zetten je huid aan tot collageen aanmaak & stimuleert de elastine productie. Daarnaast zorgt het voor een goede opname van werkzame stoffen.
Alginaat maskerDe algen in de alginaat gezichtsmaskers zijn wel 10 maal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C, dan de crème gezichtsmaskers. De pakking wordt rubberachtig en sluit de huid af zodat de werkstoffen beter in kunnen werken.