In de zomer heeft je huid iets anders nodig dan in de winter. Check daarom ieder seizoen of de producten die je gebruikt nog bij je huid passen. Je hoeft niet je hele routine te veranderen met kleine aanpassingen maak je je skinroutine zomerproof! In de zomer heeft je huid andere behoeften dan in de winter, dus pas je producten aan. Kies een lichtere moisturizer, gebruik een zonnebrandcrème met een hogere SPF en pas je reinigingsroutine aan. Verfris je huid met een hydraterende spray voor een zomerproof skinroutine.

Skincare routine voor de zomer

1. Gebruik altijd SPF

Elke dag spf gebruiken ongeacht het weer voorkomt tekenen van huidveroudering, pigmentvlekken, rimpels en verlies van elasticiteit. Gebruik een spf over je dagcrème of een dagcrème met een spf erin.

Bij zonnig weer regelmatig opnieuw insmeren.

2. Vitamine C

Ook een vitamine C-serum doet wonderen als het aankomt op je huid in de zomer. Vitamine C helpt namelijk je huid beschermen tegen schade van de zon. Breng in de avond vitamine C aan met het nachtritueel bestaande uit het hyaluron concentraat en intens facial oil. Dit duo zorgt voor hydratie en verheldering van pigmentvlekken en heeft een anti ageing werking.

Bekijk het product

Hydrateren

Je huid verliest vocht door de zon/warmte. Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd blijft. Breng elke week een hydraterend masker aan en gebruik een serum/hyaluron concentraat onder je crème.

Bekijk de serums

Scrubben

Scrub je huid 2x per week in de avond om dode huidcellen te verwijderen en de bovenste huidlaag dun te houden. Als deze verdikt krijg je een grauwe teint. Je behoudt langer je bruine kleur als je regelmatig scrubt.

Voor alle huidtype

Voor de gevoelige huid

Masker

Je huid kan na een dagje zon wel wat extra’s gebruiken, verwen hem met een lekker (koel) hydraterend masker. Geen zin om er een me-time momentje van te maken breng hem dan aan als nachtcrème.

Bekijk het product

Vergeet geen afspraak te maken in de salon om jezelf zomerproof te maken.

We hebben een zomer treatment voor je samengesteld om jouw huid voor te bereiden op de zomer.

In de zomer wil je niet uren bezig zijn met je uiterlijk maar er toch verzorgd bijlopen.

Met deze tips kost dat minder tijd

  • Waxen benen, oksels, bikinilijn
  • IPL definitief ontharen weg met al die ongewenste haren, nooit meer omkijken naar of je benen enz geschoren moeten worden.
  • Teennagels (gel)lakken
  • Verven wenkbrauwen/wimpers
  • Waxen wenkbrauwen/kin/lip

Wil je advies over jouw huid stuur mij gerust een berichtje!

Neem contact op