De zomer is heerlijk, de zon op je huid, lekker zwemmen, andere voeding maar al deze dingen hebben invloed op je huid. Hoog tijd om je huid te herstellen!

Voelt jouw huid ook zo trekkerig aan?

Door de zon en door airconditioning droogt je huid uit en kan hij trekkerig aan gaan voelen. Wist je dat een vochtarme huid er ouder uit ziet omdat rimpels & lijntje sneller zichtbaar zijn? Dat wil je toch niet?! Hoog tijd om daar iets aan te doen. Geef je huid een boost!


Scrub

Scrubben iedereen heeft er weleens van gehoord maar wat is scrubben nou eigenlijk? Met een scrub haal je de dode cellen/schilfers van je huid met als resultaat een frisse nieuwe huid. Wist je dat je crème daarna dieper in je huid dringt omdat hij anders niet door de laag dode huidcellen heen kan. Je hebt veel meer bereik met je crème en krijgt er een frisse, stralende huid van. Gebruik een scrub 2 a 3x per week bij voorkeur in de avond.


Puurr scrub booster
50 ml €19,25


Exfoliant lotion

De nieuwste manier van scrubben is een exfoliant lotion. Dit is een tonic die je elke avond na je reiniging gebruikt. Je brengt hem gewoon aan met een watje. Hij zorgt ervoor dat je bovenste huidlaag dun blijft waardoor je crème goed opgenomen kan worden.

Balance exfoliant geschikt voor alle huidtype 250ml €31,95
Pure exfoliant lotion voor de vette, onzuivere huid €31,85


Hyaluron concentraat

is een super vochtbinder. Hij kan wel 1000x zijn eigen volume aan vocht vasthouden. Je gebruikt hem onder je dagcrème als boost of samen met de intense facial oil als nachtverzorging. Hij geeft meteen een plumping effect waardoor je huid er meteen voller en gezonder uitziet.

Hyaluron concentraat 20ml €33,90


Intense repair complex

Dit serum bevat vitamine C & hyaluronzuur. Dit powerduo draagt bij aan het behoudt van een gezonde huid, en een verbeterd je huidtextuur. Hij helpt je huid herstellen na teveel zon.
Je gebruikt dit serum dagelijks in de ochtend en avond onder je crème of 2x per jaar als kuur.
20ml €19,95


Masker

Verwen je huid extra met een masker na de zomer kan je huid deze zeker gebruiken. Breng eens een masker aan als nachtverzorging en laat hem lekker de hele nacht intrekken.

Puurr age mask is geschikt voor de huid met (beginnende) lijntjes & rimpels 50ml €19,30
Puurr sense masker is een hydraterend masker en geschikt voor ieder huidtype 50ml €17,45


Pigmentvlekken

Heerlijk die zon op je gezicht maar bij veel blootstelling maakt je huid melanine aan. Hierdoor ontstaan sproeten en pigmentvlekken. Pigmentvlekken verminderen is lastig maar met de juiste producten en goede bescherming tegen de zon kan je pigmentvlekken zeker verhelderen.

NovAge Proceuticals 10% Vitamin C Solution is een intensief 4-weken anti-hyperpigmentatieregime, ontwikkeld om hyperpigmentatie tegen te gaan door de overproductie van melanine actief te remmen op cellulair niveau, en een egalere, zichtbaar stralende teint te onthullen. Ontwikkeld met verse vitamine C. Dit kalmerende serum is de perfecte aanvulling op je dagelijkse routine – het brengt jouw stralende, egale teint binnen handbereik.
1 flesje per week, gedurende 4 weken. Dermatologisch en door consumenten getest.


€115,- (regelmatig in de aanbieding)


Onzuivere huid

Na de zomer meer last van puistjes? Je bent echt niet de enige!

Naast dat je tijdens je vakantie vaak minder aan huidverzorging doet, (vette) zonnebrand smeert, andere (vettere) voeding eet zorgt de zon er ook voor dat je hoornlaag (bovenste huidlaag) en talg verdikken waardoor je huid verstopt raakt.

Pakt je skinroutine weer op en plan een treatment in zodat je huid weer even goed gereinigd kan worden. Een mooie huid staat of valt met de juiste skinroutine.

Ik geef je graag advies, kom vrijblijvend langs voor een SKINCHECK of vraag een huidadvies aan

Huidadvies


Behandelingen in de salon die je huid herstellen na de zomer

Natuurlijk kan je thuis veel doen om je huid te herstellen na de zomer maar tijdens een treatment behandelen we je huid intensief en wordt je huid goed gereinigd waardoor je weer een frisse start hebt voor je skinroutine.

Acid peel is een intensieve fruitzuurpeeling die diep in de huid gaat. Hij verbetert je huidstructuur, verheldert pigmentvlekken, verfijnt poriën en zorgt voor een frisse stralende huid. Tijdens de peeling krijg je een lekkere massage van je schouders & nek.
De acid peel is onderdeel van de Puurr intense of extra intense treatment en van de Aroma intense treatment. Hij is evt. ook los toe te voegen aan elke gewenste behandeling voor €7,50.

Alginaat masker is een intensief masker dat 10x meer voeding geeft dan een normaal crème masker. Tijdens het masker krijg je een lekkere massage.
Het alginaat masker is onderdeel van de Puurr intense of extra intense treatment en van de Aroma intense treatment. Hij is evt. ook los toe te voegen aan elke gewenste behandeling voor €7,50.

De Biopeeling is in te zetten bij elk huidprobleem. Hij zorgt ervoor dat de huid vernieuwd binnen 10 dagen ipv 28-30 dagen. Hij verheldert pigmentvlekken, remt de talgproductie en hydrateert je huid.
Wil je weten wat de biopeeling voor jou kan betekenen? Klik hier

Zorg goed voor je huid! Wil je advies dan help ik je graag!