Praktijk voor Kinderen met Hoofdpijn en Buikpijn

Mijn naam is Lisette van der Wulp en ben nieuw bij Bianca’s Salon. Ik heb een praktijk waar ik kinderen behandel die regelmatig last hebben van hoofdpijn of buikpijn en waarbij er geen medische oorzaak is gevonden door een arts.

Kinderen moeten steeds meer en hebben het steeds drukker. Ook kinderen ervaren helaas stress en spanning. Dit kan tot gevolgen hebben dat sommige kinderen zoveel stress en/of spanning opbouwen dat dit zich uit in hoofdpijn- en/of buikpijnklachten. Ik maak bij mijn behandeling gebruik van een combinatie van kindermassage, die speciaal is afgestemd op de klacht, aromatherapie en ontspanningsoefeningen. Door deze combinatie leer ik het kind hoe het zich kan ontspannen en zijn hoofd- of buikpijn onder controle kan krijgen en soms zelfs kan laten verdwijnen.

Ook kinderen die geen klachten van hoofd- en /of buikpijn hebben kunnen natuurlijk bij mij terecht voor een ontspannende massage. Massage in combinatie met aromatherapie heeft ook andere positieve effecten: het kind leert een te veel aan prikkels beter verwerken en los te laten, het zelfvertrouwen verbetert, het slaapt beter, piekert minder, het kind kan beter omgaan met eventuele faalangst, de concentratie verbetert en het komt beter in balans. Dit is niet alleen fijn voor het kind zelf, maar ook de rest van het gezin zal het effect zeker merken!

Voor meer informatie zie www.livforyou.nl of mail naar info@livforyou.nl