De salon is van 27 april t/m 12 mei gesloten

Bianca

Eigenaresse en schoonheidsspecialiste.

Na het afronden van mijn opleiding heb ik in 2010 van mijn passie mijn beroep gemaakt door mijn baan in het onderwijs op te zeggen en Bianca’s salon te starten. Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Ik vind het super leuk om te zelfstandig ondernemer te zijn dit geeft mij een enorme vrijheid. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en wil ik de klanten het ultieme zen gevoel geven in onze drukke maatschappij.

Als sinds ik tiener was wilde ik schoonheidsspecialiste worden maar uiteindelijk ben ik een opleiding SPW en later de opleiding tot groepsleerkracht aan de PABO gaan volgen. Sinds mijn studie werk ik bij het cosmetica bedrijf Oriflame. Door deze “bijbaan” bleef mijn passie voor de beauybranch en merkte ik dat ik daar energie van kreeg en blij van werd iets dat ik in het werken in het onderwijs niet meer vond.

In 2010 ben ik begonnen met een salon aan huis met de droom om “ooit” een salon buitenshuis te beginnen. Die stap heb ik in 2014 gemaakt toen ik verhuisde naar de huidige locatie. Door de uitbreiding van ons team bieden wij onze klanten verschillende behandelingen onder 1 dak waarmee wij uniek zijn in de regio.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder kruidenstempelmassage, hotstone massage, pedicure en een training gericht op huidverzorging bij mensen met kanker. Sinds 2017 werk in met een tweede huidverzorgingsmerk Puurr een Nederlands merk dat zich onderscheid in gezichtsbehandelingen met een hoog zen gehalte. Bij PUURR heb ik alle trainingen afgerond en sinds kort kan je ook terecht voor huidverbeterende behandelingen.
Ik blijf ik mij nog altijd verder ontwikkelen en specialiseren door het volgen van trainingen.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn salon, samen laten we jouw huid stralen!


Natascha

Eigenaresse van kapsalon Natascha

Elke woensdag is Natascha in onze salon te vinden om je een nieuwe look te geven. De overige dagen is ze ambulant kapster. Hierdoor is ze erg flexibel en kan je uiteraard ook op andere dagen in de salon op afspraak bij haar terecht.

Ze heeft jarenlange ervaring en houdt haar kennis op pijl door het volgen van cursussen en workshops. Ze is op de hoogte van de trends van nu werkt met hoogwaardige producten.