Bianca

Eigenaresse en schoonheidsspecialste
In 2010 Bianca’s salon aan huid opgestart als schoonheidsspecialiste. Daarnaast heb ik meerdere opleidingen gevolgd zoals pedicure, hotstone en kruidenstempelmassage en huidverzorging voor mensen met kanker. Sinds 2014 is de salon gevestigd op de huidige locatie en is ons team uitgebreid om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Wil je even lekker genieten van een gezichtsbehandeling of wil je je huid verbeteren maak dan een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jouw huid gaat stralen!

Natascha

Eigenaresse van kapsalon Natascha.

Elke woensdag is Natascha in onze salon te vinden om je een nieuwe look te geven. De overige dagen is ze ambulant kapster. Hierdoor is ze erg flexibel en kan je uiteraard ook op andere dagen in de salon op afspraak bij haar terecht.

Ze heeft jarenlange ervaring en houdt haar kennis op pijl door het volgen van cursussen en workshops. Ze is op de hoogte van de trends van nu werkt met hoogwaardige producten.

Mariko

Eigenaresse soul to soul en sinds kort gevestigd in Bianca’s salon.

Mariko is gediplomeerd hypnotherapeut en geeft acces bar behandelingen. Daarnaast heeft ze een opleiding voor reiki gevolgd. Ze is CAT geregistreerd (collectief alternatief therapeut) In sommige gevallen is vergoeding via de zorgverzekering mogelijk. Ze geeft in de salon ook meditatie workshops.

 


Bekijk alle diensten:

» Kapsalon Natascha

» Soul 2 Soul

» Bianca’s salon