Bianca

Eigenaresse en schoonheidsspecialiste.

Na het afronden van mijn opleiding heb ik in 2010 van mijn passie mijn beroep gemaakt door mijn baan in het onderwijs op te zeggen en Bianca’s salon te starten. Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Ik vind het super leuk om te zelfstandig ondernemer te zijn dit geeft mij een enorme vrijheid. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en wil ik de klanten het ultieme zen gevoel geven in onze drukke maatschappij.

Als sinds ik tiener was wilde ik schoonheidsspecialiste worden maar uiteindelijk ben ik een opleiding SPW en later de opleiding tot groepsleerkracht aan de PABO gaan volgen. Sinds mijn studie werk ik bij het cosmetica bedrijf Oriflame. Door deze “bijbaan” bleef mijn passie voor de beauybranch en merkte ik dat ik daar energie van kreeg en blij van werd iets dat ik in het werken in het onderwijs niet meer vond.

In 2010 ben ik begonnen met een salon aan huis met de droom om “ooit” een salon buitenshuis te beginnen. Die stap heb ik in 2014 gemaakt toen ik verhuisde naar de huidige locatie. Door de uitbreiding van ons team bieden wij onze klanten verschillende behandelingen onder 1 dak waarmee wij uniek zijn in de regio.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder kruidenstempelmassage, hotstone massage, pedicure en een training gericht op huidverzorging bij mensen met kanker. Sinds 2017 werk in met een tweede huidverzorgingsmerk Puurr een Nederlands merk dat zich onderscheid in gezichtsbehandelingen met een hoog zen gehalte. Bij PUURR heb ik alle trainingen afgerond en sinds kort kan je ook terecht voor huidverbeterende behandelingen.
Ik blijf ik mij nog altijd verder ontwikkelen en specialiseren door het volgen van trainingen.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn salon, samen laten we jouw huid stralen!


Natascha

Eigenaresse van kapsalon Natascha.

Elke woensdag is Natascha in onze salon te vinden om je een nieuwe look te geven. De overige dagen is ze ambulant kapster. Hierdoor is ze erg flexibel en kan je uiteraard ook op andere dagen in de salon op afspraak bij haar terecht.

Ze heeft jarenlange ervaring en houdt haar kennis op pijl door het volgen van cursussen en workshops. Ze is op de hoogte van de trends van nu werkt met hoogwaardige producten.

 

 


Mariko

Mijn naam is Mariko de Groot en ben sinds 10 juni 2017 gediplomeerd Hypnotherapeut. De opleiding heb ik gevolgd bij Stichting Paradidakt in Zoetermeer.

Tijdens en na mijn studie heb ik me veel gericht op diepgewortelde angsten. Dit geldt bij zowel kinderen als volwassenen. De resultaten waren mooi, verbazingwekkend en vaak kreeg ik kippenvel als ik een terugkoppeling kreeg waarin verteld werd dat de angst niet meer of nauwelijks aanwezig was.

Gaandeweg heb ik zo mijn eigen technieken ontwikkeld en ben ik iemand die zich hierin altijd graag wil blijven ontwikkelen.

Mijn visie is dat er alleen een probleem is als er ook een oplossing is. We hebben vaak iets te leren van ons probleem waardoor we persoonlijk kunnen groeien. Ik ga er vanuit dat ieder mens op bewust of onbewust niveau weet wat goed voor hem/haar is en ook een oplossing voor het probleem in zich heeft. Het geeft mij elke keer weer voldoening als ik de cliënt tijdens de therapie contact kan laten maken met de inzichten die te maken hebben met het probleem om daarna het oplossingsgerichte vermogen te activeren. Dit maakt het beroep van therapeut boeiend voor mij.

Naast dat ik hypnotherapeut ben, ben ik ook sinds 10 november 2017, een gecertificeerd Access Consciousness® Bars Practitioner en recent Access Facelift™ Practitioner

Een goede combinatie die ik graag wilde samenvoegen om op een andere manier met je onderbewustzijn bezig te zijn.

Om mijn kwaliteit als Alternatief Therapeut te waarborgen ben ik als Hypnotherapeut aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT en geschilleninstantie GAT.


Angela

Onze nieuwe pedicure Angela Groen van den Assem 👣

In 2016 heb ik mijn opleiding pedicure behaald. Wat ik met veel plezier uitoefen.

Op maandag of vrijdag ben ik te vinden in Bianca’s salon. Verder werk ik als pedicure in Dordrecht ook hier ben ik werkzaam in een salon.

Zelf vind ik het leuk verschillende cursussen te volgen om zo mijn kennis te vergroten.

Voor meer informatie kom gerust gezellig langs. En laat uw voeten lekker verwennen.


Bekijk alle diensten:

» Kapsalon Natascha

» Bianca’s salon