De salon is van 27 april t/m 12 mei gesloten

Praktijk voor hypnotherapie en acces bar behandelingen

Ik ben vanaf 2 december a.s. op de zaterdagen beschikbaar als Hypnotherapeut en ook zal ik Acces Bars behandelingen geven.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie, voor ieder mens een aparte benadering. Hypnotherapie is een kortdurende therapie die zeer doeltreffend is. Het is een therapievorm waarbij trance gebruikt wordt. Trance is niets bijzonders, want iedereen gaat elke dag wel ongemerkt in trance. Denk maar aan de keren dat je naar je werk fietst en vlak bij je werk bemerkt dat je weinig van de weg gezien hebt. Omdat ik tijdens deze therapie bewust gebruik maak van trance, krijgt jouw onderbewustzijn de mogelijkheid om oplossingen te bedenken of inzichten te creëren voor jouw problemen. Je behoudt in de sessie volledig de controle. Je kunt de woorden van de therapeut gemakkelijk volgen en na afloop verrast zijn over het resultaat. Ook na de therapie werkt het positieve resultaat door. In 1 tot 5 sessies bereik je veel en merk je hoe je met nieuwe kracht je weg kunt vervolgen.

Wat is een Acces Bar behandeling?

De naam “Bars” is te vertalen als “banen”en is een verzamelnaam 32 punten die energie banen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Bars krijgen is een enorme ontspanning en men slaapt ook veel beter. Alles wat je niet meer dient, wat je belemmerd wordt verwijderd. Wat doen de Bars: -Haalt stress weg; -Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt; -Meer gemak in ieder gebied van je leven; -Je voelt je weer gelukkig en heb weer zin in het leven; -Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier; -Betere relaties met anderen en jezelf; -Verbetert je gele situaties; -Verbetert je gezondheid. -het verbeteren van slaap; -Voor ADD en ADHD; -Voor kinderen voor de examens- En nog veel meer!

Een combinatie hiervan is ook mogelijk!

Groepsmeditatie

Vanaf januari starten we met groepsmeditatie sessies in de salon. Elke maand hangt hieraan een ander thema vast. Kijk bij aanbiedingen voor het actuele aanbod. Houdt de facebook pagina in de gaten voor meer informatie en data

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1946603152224191&id=1946308258920347

Tot ziens bij Soul 2 Soul

Wil je een afspraak maken?

Mariko
06 – 4727 9319
praktijksoul2soul@outlook.com