Met deze handige checklist ben jij klaar voor de zomer!

Behandelingen in onze salon

Benen harsen

Benen harsen is de manier om langer te genieten van gladde benen zonder irritaties of stoppels. Met harsen blijven de haartjes een paar weken weg en groeien als zachte haartjes en zonder stoppels weer terug. Begin nu al met harsen en geniet de hele zomer van gladde benen! Wil je meer weten stuur mij gerust een bericht.

Pedicure

Je wilt je favoriete slippers of sandalen aan maar zeg nou zelf na een hele winter in sokken en schoenen zijn die er niet mooier van geworden. Droge voeten met eelt is toch niet helemaal wat je wilt. Verwen je voeten met een pedicure zodat ze weer lekker zacht en glad zijn!

Nagels lakken

Wie wordt er nou niet blij van nagellak op handen of voeten?! Ga zelf thuis aan de slag als een pro met onze vele nagellakjes https://nl.oriflame.com/search?query=nagellak&store=biancassalon of laat je nagels verzorgen in de salon.
Wil je wekenlang plezier van je nagellak kies dan voor gellak. Gellak is meteen droog en hard en gaat wekenlang mee.

Wenkbrauwen & wimpers verven

In de zomer wil je er verzorgt uitzien zonder teveel make-up en gedoe. Kies er eens voor om je wenkbrauwen en/of wimpers te verven, dit kun je toevoegen aan elke treatment. Je wimpers krijgen een intense zwarte kleur en je oogopslag is meteen anders (let op geen volume effect zoals met mascara). De verf blijft 4- 6 weken zichtbaar en vervaagd langzaam.

Summertreatment

Na de summer treatment is je huid helemaal klaar voor de zomer! Plan nu jouw treatment in.

Afspraak maken


Producten die deze zomer niet mogen ontbreken

Zonnebrand

Kies een zonnebrand met minimaal factor 30 en let er goed op dat deze geschikt is voor je gezicht en evt ook voor je lichaam en kies 2 aparte. Zonnebrand voor je lichaam maakt je gezicht vet en dat zorgt weer voor het ontstaan van onzuiverheden. Neem je zonnebrand gemakkelijk mee door een mini in je tas.


Zonnebrand

Dayshield spf 50 nu €24,99 (t/m 10 juni)

Vind hier alle Sun producten van Oriflame


After sun

Behoud langer je bruine kleur en verkoel je huid met een heerlijke after sun. Zet hem evt. in de koelkast voor nog meer verkoeling of breng hem aan als masker.

Nu €12,49


Mini’s van je favoriete producten

Op vakantie wil je natuurlijk gebruikmaken van je favoriete skincare producten. Wist je dat alle producten verkrijgbaar zijn als handige mini zodat ze niet teveel ruimte innemen in je bagage. Vraag ernaar in de salon en ik stel een setje voor je samen.


Masker

Je huid heeft tijdens de zomer heel wat te voortduren. Verwen hem wekelijks met een lekker hydraterend masker. Voor extra verkoeling na een zomerse dag leg hem eerst even in de koelkast voordat je hem aanbrengt, geniet ervan en maak er echt een me-time momentje van.


Bodyscrub

Wist je dat je huid door hem eerst te scrubben mooier, egaler en langer bruin blijft? Scrub je huid in de avond zodat je huid ‘s nachts kan herstellen.


Spray tan

Hebben je benen nog niet zoveel zon gezien maak dan gebruik van een spray tan. Spray tan breng je heel gemakkelijk zelf aan en geeft een mooie bronze teint die tot 5 dagen blijft zitten.


incl. handschoen nu €44,95 zolang de voorraad strekt

Mocht ik je kunnen helpen met advies dan hoor ik het graag.

Geniet van de zomer!

Contact opnemen