Ziet jouw huid er ook grauw en dof uit? Mis je die gezonde glanzende huid?

Je huid kan na de winter een grote schoonmaak gebruiken, tijd om aan de slag te gaan om je huid lente klaar te maken!

Tips om je huid lente klaar te maken

  • Scrub je huid om dode huidcellen te verwijderen
  • Bescherm je huid met een SPF
  • Boost je huid met een treatment
  • Geef je huid een zongekuste uitstraling met een spray tan
  • Check je skinroutine
  • Ga lekker naar buiten
  • Drink voldoende water
  • Grote schoonmaak
  • Zorg voor een goede doorbloeding
  • Nieuwe make-up

Scrubben/peeling

Door je huid te scrubben komt er een frisse nieuwe huid tevoorschijn. Scrub 1-2 per week bij voorkeur in de avond. Wees voorzichtig met in de ochtend scrubben als je daarna in de zon gaat. Je huid is nu minder goed beschermt tegen de zonnestralen en verbrand sneller.

Wist je dat je door regelmatig te scrubben langer bruin blijf? De bruine kleur komt dan in de diepere huidlagen en blijft langer behouden.

In de salon zijn verschillende scrubs verkrijgbaar, deze maand met 10% korting!

Acid peel

In de salon werken we met intensieve peelings die ervoor zorgen dat je huid gaat stralen! De acid peel is een fruitzuurpeeling die je huid verheldert, pigmentvlekken vermindert, grove porien verfijnt en je huid een gezonde frisse glans geeft. Wil jij een frisse huid voeg de acid peel toe aan je treatment. Mocht hij niet bij je treatment zitten dan is deze altijd los toe te voegen voor €7,50 incl. een heerlijke schouder/nek massage tijdens de peeling.

Bescherm je huid met een SPF

Heerlijk die eerste echte zonnestralen die laten weten dat de lente eraan komt.

Maar na de winter is je huid deze zon niet meer gewend en in deze tijd van het jaar staat de zon erg laag wat ervoor zorgt dat de zonnestralen sterk zijn. Je huid is bleek en heeft geen natuurlijke bescherming.

Bescherm je huid dus goed als je van die heerlijke zon gaat genieten. Zon is niet alleen heel lekker maar kan schadelijke gevolgen hebben voor je huid. Je huid veroudert eerder, er ontstaan pigmentvlekken (mijn sproeten verschijnen alweer ;-0)

Breng standaard een SPF aan na je dagcrème en als je veel buiten bent smeer dan elke 2/3u nog eens extra.

In de salon zijn verschillende SPF producten verkrijgbaar.

Boost je huid met een treatment

Wat is er lekkerder dan in de lente een grote schoonmaak thuis te houden?!

Geef je huid ook een grote schoonmaak door hem te boosten met een treatment in onze salon. Verwen je huid minimaal 1x per seizoen met een treatment. In de salon kunnen we je huid een echte boost geven, iets wat je zelf thuis niet kan met alleen producten.

Bekijk onze speciaal samengestelde treatments voor de lente bij “aanbiedingen

Geef je huid een zongekuste uitstraling

Met spray tan geeft je je bleke huid in een handomdraai een zongekuste uitstraling, ik kan echt niet meer zonder dit fijne product! Je brengt het makkelijk aan en het blijft ong. 5 dagen zitten.

Wist je dat een gebruinde huid er minder vermoeid en frisser uitziet? Probeer hem gratis i.c.m. je treatment.

Check je skinroutine

Jij wilt toch ook het beste resultaat behalen met je producten?!

Je huid is niet het hele jaar hetzelfde. Dat betekent dat je steeds in moet spelen op de behoefte van je huid. Een nieuwe seizoen, tijd om even te checken of je skinroutine nog bij je huid past. Ik help je graag om de juiste skinroutine voor jou huid te vinden.

Ga naar buiten

Ga lekker naar buiten voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Dat is niet alleen ontspannend maar ook nog een goed voor je huid! De doorbloeding van je huid verbetert en zorgt voor een frisse gloed en niet te vergeten de vitamine D zorgt ervoor dat je grauwe huid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ga er dus lekker op uit en vergeet je SPF niet mee te nemen.

Drink voldoende water

Een gehydrateerde huid ziet er gezond en glanzend uit. Voldoende water drinken heeft een positief effect op je lichaam en je huid. Heeft je huid een vochttekort dan krijg je last van “droogte” lijntjes en je huid ziet er dof en bleek uit. Drink elke dag minimaal 1,5 liter water of (kruiden)thee. TIP: voeg wat fruit of kruiden toe aan je water zoals citroen of munt dit geeft een lekker smaakje aan je water waardoor je makkelijker meer drinkt.

Grote schoonmaak

Niks is heerlijker dan tijdens de grote schoonmaak alle dingen die je niet meer nodig hebt weg te geven, te verkopen of weg te gooien. Up date meteen je huidverzorgings en make-up producten!

Wist je dat crèmes maximaal 1 jaar geopend bewaard kunnen worden? Neem even de tijd om je producten na te kijken op houdbaarheid. Heb je nog een oude zonnebrand van vorig jaar? Let op dat als deze te lang open is de bescherming omlaag gaat waardoor je sneller verbrandt.

Gooi alles wat je niet meer gebruikt weg, dat geeft toch een heerlijk gevoel?!

Zorg voor een goede doorbloeding

Een goed doorbloede huid ziet er niet alleen stralender uit maar neemt ook nog eens veel beter huidverzorgingsproducten op. Zorg ervoor dat je doorbloeding verbetert door gebruik te maken van de bindweefselrollers. Met de bindweefselrollers rol je over de huid en hij pakt als het ware je huid op. De bindweefselrollers kunnen tijdens een Puurr treatment toegevoegd worden.

De bindweefselrollers kunnen heel goed thuis gebruikt worden. Rol iedere dag een paar minuten over je huid tot je roodheid ziet.

Lente make-up

Deze lente zien we uitbundige kleuren en extreme lijnen voorbij komen op de catwalk. Ben je benieuwd welke make-up trends er zijn, lees er alles over in onderstaande blog.
https://nl.oriflame.com/beautyedit/trending/the-three-most-wearable-eye-trends-from-the-catwalk?store=biancassalon

Mocht je persoonlijk advies willen, stuur mij gerust een bericht

Geniet van de lente!