Maak een afspraak voor een kennismakings­treatment.

Kom je voor het eerst in onze salon dan maken wij graag eerst uitgebreid kennis d.m.v een skincheck. Tijdens de skincheck kijken we wat je huid nodig heeft en wat je wensen zijn. Samen kijken we welke treatment er bij jouw huid en wensen past! Na afloop van je treatment ontvang je een goodiebag met producten die passen bij je huid zodat je thuis met een frisse huid aan de slag kan.

Biopeeling

Met de Biopeeling pak je alle huidproblemen aan en vernieuw je je huid op een natuurlijke manier!

Biopeeling

Anti Aging

Stoor jij je aan:

  • Rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Een verslapte huid

Helaas kunnen we de tijd niet terugdraaien maar wij kunnen wel helpen je huid te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. Gelukkig kunnen we een groot deel zelf beïnvloeden. Dat betekent dat we daar ook iets aan kunnen doen. Wij helpen je daar graag bij.

In onze salon maken we gebruik van verschillende behandeltechnieken passend bij jouw huid!

Maak een keuze uit een van deze treatments:

Huidverbetering & ontspanning

Wil je je huid verbeteren maar ook genieten van een heerlijke ontspannen behandeling? Kies dan voor onze unieke Puurr treatments!

De Puurr treatments geven je een unieke beleving! We starten de behandeling met een heerlijk ontspanningsmoment d.m.v. een ritueel. Dit komt gedurende de treatment meerdere keren terug. Bij de PUURR treatment gaan ontspanning, huidverzorging & huidverbetering samen in een behandeling. Wil je extra ontspanning kies dan voor 15 minuten extra rugmassage aan het einde van je treatment.

Wil je de ultieme verbetering voor je huid kies dan voor de treatment van 90 minuten. Bij deze treatment zitten alle huidverbeterende onderdelen.

PUURR treatment

Huidverzorging

Epileren/harsen en verven

Massages